Ingrediente: 500 g ciuperci uscate, 1 ceapa, 6 linguri faina, 1 morcov, sare, piper, cimbru, zeama de varza acra, ulei.
Mod de preparare: Ciupercile se lasa la inmuiat in apa calduta 2-3 ore, apoi se taie in bucati potrivite si se calesc in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt si cu morcovul dat pe razatoare. Se prepara in alta tigaie sosul din faina si 2 linguri de ulei. Cand faina s-a rumenit, se stinge cu zeama de varza acra (cam 1/2 l). Se dau 2-3 clocote si apoi se toarna sosul peste ciuperci. Se presara cu cimbru uscat.
Mod de preparare: Ciupercile se lasa la inmuiat in apa calduta 2-3 ore, apoi se taie in bucati potrivite si se calesc in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt si cu morcovul dat pe razatoare. Se prepara in alta tigaie sosul din faina si 2 linguri de ulei. Cand faina s-a rumenit, se stinge cu zeama de varza acra (cam 1/2 l). Se dau 2-3 clocote si apoi se toarna sosul peste ciuperci. Se presara cu cimbru uscat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu